Magasinering Härryda

Tapios Service AB – magasinering Härryda

Dina experter inom Transport Lager Logistik

Magasinering Härryda

Välkommen till Tapios Service AB – din pålitliga transportör! Vi är stolta att erbjuda helhetslösningar inom distribution, transport och magasinering för dig i Härryda. Inom företaget finns över 10 års branscherfarenhet. Genom vår erfarenhet kombinerat med kompetens strävar vi efter att överträffa förväntningar samt erbjuda en personlig och trygg service. Hos oss är varje medarbetare en viktig del av vårt framgångsrika team.

Behöver du hjälp inom transport och lagerhantering? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Magasinering Härryda

VILKA vi är

Tapios Service AB är mer än ett transportföretag, vi är en familj. Med en stark teamkänsla, god kommunikation och gemensamma visioner skapar vi en attraktiv arbetsplats. Vi investerar i våra medarbetare och tror på att erbjuda en arbetsmiljö där alla känner sig uppskattade och delaktiga. Vi är stolta över att vara certifierade som ”Kreditvärdigt” och ”Tillväxtföretag” hos UC Kreditvärdering. Dessutom är vi stolta sponsorer av Frölunda Hockey Club för säsongen ’23-’24.

Magasinering Härryda

Vad vi gör

Vi specialiserar oss på att erbjuda transport- och lagerlösningar utöver det vanliga. Med en modern fordonsflotta och ett eget lager på 280 kvm i Göteborg, tar vi oss an nya utmaningar inom logistik och effektiv lagring. Vår målsättning är att skapa långsiktiga relationer och erbjuda helhetslösningar som ökar trygghet och effektivitet för våra kunder. Vår vision är att vara det självklara valet när det kommer till lager och transport.

Våra tjänster

Vårt tjänsteutbud sträcker sig över lagerhantering, transport, flyttfirma, transportbemanning och magasinering. Med en tydlig inriktning på kvalitet och service levererar vi skräddarsydda lösningar för varje kund. Med ett dedikerat och erfaret team erbjuder vi flexibilitet, pålitlighet och en känsla av trygghet i varje uppdrag.

Tapios Service AB

VON UTFALLSGATAN 16 A , 415 05 Göteborg
076-941 60 94
Magasinering Härryda